Website onderhoud

WordPress website onderhoud

Uw website heeft regelmatig onderhoud nodig. Gebrek aan website onderhoud zorgt ervoor dat de website op enig moment onwerkbaar wordt, onleesbaar wordt voor bezoekers en gevoelig wordt voor hackers.

Regelmatig onderhoud van de website geeft niet alleen continuïteit in de vindbaarheid van uw website maar zorgt er ook voor dat uw website hoger scoort in de zoekmachines van Google.  Het houdt uw bezoekers geïnteresseerd in uw diensten of producten.

Immers, de zoekvraag van uw klanten op internet verandert constant, doordat er andere zoektermen of zinnen gebruikt worden.
Het is goed om die ontwikkeling in de gaten te houden en de content op uw website regelmatig aan te vullen of aan te passen.

Kortom, goed en regelmatig onderhoud van uw website zorgt voor meer omzet. Zo simpel is het.

Heeft u al een website maar ontbreekt het aan onderhoud? Heeft u er de kennis of simpelweg de tijd niet voor ? Of houdt u zich liever bezig met andere zaken.

To Be Noticed onderhoudt uw website al tegen een gunstig bedrag per maand. Zo blijft uw website gezond en zorgt het voor omzet.

” Een goede werkende website moet in beweging blijven” 

Voldoet uw website nog?

Samen met u kijken wij of alle informatie nog wel up-to-date is en of de inhoud van de website nog past bij de doelstellingen die u met uw bedrijf heeft. Misschien heeft u inmiddels andere doelen of zijn de diensten of producten die u levert inmiddels aangepast.

We doen een zoekwoorden onderzoek en passen vervolgens de tekst en het beeldmateriaal op uw website aan zodat deze aansluit op de zoekvraag van uw doelgroep. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf beter gevonden wordt door uw klanten.

We onderzoeken ook of uw website mobiel vriendelijk is en hoe het met de snelheid en veiligheid is gesteld. Een trage website of een niet versleutelde website leidt tot een slechtere vindbaarheid in de zoekmachines van Google.

Toch nieuwe wordpress website laten maken?

De ontwikkelingen op het gebied van webdesign gaan snel. Soms is het platform waar uw website op draait verouderd. Dan is het vaak goedkoper om een nieuwe website te laten maken.

Uw website weer als nieuw

Ook een wordpress website laten maken of onderhouden?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.