Website onderhoud

Website onderhoud

Website onderhoud is belangrijk. Je website heeft regelmatig onderhoud nodig. Gebrek aan website onderhoud zorgt ervoor dat de website op enig moment onwerkbaar wordt, onleesbaar wordt voor bezoekers en gevoelig wordt voor hackers.

Regelmatig onderhoud van de website geeft niet alleen continuïteit in de vindbaarheid van je website maar zorgt er ook voor dat je website hoger scoort in de zoekmachines van Google.  Het houdt je bezoekers geïnteresseerd in jouw diensten of producten.

Immers, de zoekvraag van jouw klanten op internet verandert constant, doordat er andere zoektermen of zinnen gebruikt worden. Het is goed om die ontwikkeling in de gaten te houden en de content op je website regelmatig aan te vullen of aan te passen.

Kortom, goed en regelmatig website onderhoud zorgt voor meer omzet. Zo simpel is het.

  • Heb je al een website maar ontbreekt het aan onderhoud?
  • Heb je er de kennis of simpelweg de tijd niet voor ?
  • Houdt je je liever bezig met andere zaken in je onderneming?

To Be Noticed onderhoudt je website al tegen een gunstig bedrag per maand.
Met website onderhoud blijft je website gezond en blijft het zorgen voor omzet.

Website onderhoud

” Een goede werkende website moet in beweging blijven” 

Website onderhoud

Voldoet je website nog?

Samen met jou kijken wij of alle informatie nog wel up-to-date is en of de inhoud van de website nog past bij de doelstellingen die je met jouw bedrijf had. Misschien heb je inmiddels andere doelen of zijn de diensten of producten die je levert inmiddels aangepast.

We doen een zoekwoorden onderzoek en passen vervolgens de tekst en het beeldmateriaal op je website aan zodat deze aansluit op de zoekvraag van jouw doelgroep. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf beter gevonden wordt door je klanten.

We onderzoeken ook of jouw website mobiel vriendelijk is en hoe het met de snelheid en veiligheid is gesteld. Een trage website of een niet versleutelde website leidt tot een slechtere vindbaarheid in de zoekmachines van Google.

Toch nieuwe wordpress website laten maken?

De ontwikkelingen op het gebied van webdesign gaan snel. Soms is het platform waar je website op draait verouderd. Dan is het vaak goedkoper om een nieuwe website te laten maken.

Jouw website weer als nieuw

Ook een wordpress website laten maken of onderhouden?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.