Een nieuwe website laten maken

Een nieuwe website laten maken Heerhugowaard

Wilt u een nieuwe website laten maken omdat uw oude toe is aan een nieuw design? Of bent u een startende ondernemer en heeft u een website nodig om uw bedrijf te presenteren op internet?

Dan bent u bij To Be Noticed Webdesign in Heerhugowaard aan het juiste adres.

Webdesign is kort gezegd het vormgeven van een website; qua stijl, uitstraling, qua structuur en met de juiste tekst en beeldmateriaal. Een website moet niet alleen uw doelgroep aanspreken, maar het moet ook kloppen en aansluiten op uw huisstijl. Het moet gebruiksvriendelijk zijn en ervoor zorgen dat uw doelstellingen worden behaald. Een goede website moet informeren, de aandacht trekken en entertainen.

Goed webdesign is de eerste stap naar het verhogen van uw omzet. Uw website geeft bezoekers een eerste indruk van uw bedrijf en die eerste indruk kunt u maar één keer maken.

Bij To Be Noticed in Heerhugowaard weten ze hoe een goede website moet worden gemaakt. Wij bouwen moderne,
mobiel vriendelijke en gebruiksvriendelijke websites die zorgen voor conversies en omzet.

 

U heeft al een nieuwe website
vanaf € 495,- (excl. btw)*

*Wist u dat u ook uw website kunt leasen?

Website leasen of huren in Heerhugowaard
Webdesign Alkmaar Heerhugowaard
Mobiel vriendelijke websites Heerhugowaard Alkmaar

Mobiel vriendelijke websites Heerhugowaard

Voor de zoekmachines op internet, zoals Google, is het belangrijk dat een website mobiel vriendelijk is. Een website die goed te gebruiken is op mobiele apparaten, wordt door Google beter gevonden op internet.
Ook uw doelgroep gebruikt de mobiele telefoon of iPad steeds vaker om zich te oriënteren, te bestellen of afspraken te maken.

Onderzoekbureaus hebben de verwachting uitgesproken dat in 2018 en 2019, 50% van alle aankopen worden gedaan via de smartphone.Het is zeker ook om die reden dat uw website mobiel vriendelijk moet zijn; een responsive website die gebruiksvriendelijk is voor mobiele apparaten.

De websites die To Be Noticed maakt zijn niet alleen modern, aantrekkelijk en professioneel maar wij zorgen er ook voor dat uw website eenvoudig te gebruiken is op alle mobiele apparaten.