Nieuwe website laten maken?

Nieuwe website laten maken?

Nieuwe website laten maken voor je bedrijf? Bij To Be Noticed Webdesign krijg je een professionele WordPress website op maat, die goed vindbaar is in de zoekmachines van Google, maar die ook past bij je bedrijf en die ook nog eens extra omzet oplevert.

Als je door ons een website laat maken, wordt hij ontwikkelt in jouw eigen huisstijl, is hij door jou zelf aan te passen en is hij goed zichtbaar op elk apparaat en binnen elke browser.

Hij moet niet alleen je doelgroep aanspreken, maar het moet ook kloppen en aansluiten op je huisstijl. Hij moet gebruiksvriendelijk zijn en ervoor zorgen dat je doelstellingen worden behaald. Hij moet informeren, de aandacht trekken en entertainen.

Nieuwe website laten maken

” Een goede website is de eerste stap naar het verhogen van je omzet” 

Nieuwe website laten maken

Responsive

Voor de zoekmachines op internet, zoals Google, is het belangrijk dat je website responsive oftewel, mobiel vriendelijk is.  Eentje die goed te gebruiken is op mobiele apparaten. Dat helpt om beter gevonden te worden op de diverse zoekmachines zoals Google.
Jouw doelgroep gebruikt de mobiele telefoon of iPad steeds vaker om zich te oriënteren, te bestellen of afspraken te maken.

Onderzoekbureaus hebben de verwachting uitgesproken dat in 2021, 85% van alle aankopen worden gedaan via de smartphone.
Het is zeker ook om die reden dat je website mobiel vriendelijk moet zijn; eentje die gebruiksvriendelijk is op alle mobiele apparaten.

De websites die To Be Noticed maakt zijn niet alleen modern, aantrekkelijk en professioneel maar wij zorgen er ook voor dat je website responsive is.

Mobiel vriendelijke websites
To Be Noticed Heerhugowaard

Ook een wordpress website laten maken of onderhouden?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.