Een nieuwe website laten maken?

Een nieuwe website laten maken?

Wilt u een nieuwe website laten maken ?
Dan bent u bij To Be Noticed Webdesign in Heerhugowaard aan het juiste adres.

Bij To Be Noticed krijgt u een professionele WordPress website die goed vindbaar is in de zoekmachines van Google, maar ook een website die past bij je bedrijf en die ook nog eens extra omzet oplevert.

Deze website wordt ontwikkeld in uw eigen huisstijl, is zelf aan te passen en is goed zichtbaar op elk apparaat en binnen elke browser.

Een website moet niet alleen uw doelgroep aanspreken, maar het moet ook kloppen en aansluiten op uw huisstijl. Het moet gebruiksvriendelijk zijn en ervoor zorgen dat uw doelstellingen worden behaald. Een goede website moet informeren, de aandacht trekken en entertainen.

” Goed webdesign is de eerste stap naar het verhogen van uw omzet” 

Mobiel vriendelijke websites

Voor de zoekmachines op internet, zoals Google, is het belangrijk dat een website mobiel vriendelijk is.  Een website die goed te gebruiken is op mobiele apparaten, wordt door Google beter gevonden op internet.
Ook uw doelgroep gebruikt de mobiele telefoon of iPad steeds vaker om zich te oriënteren, te bestellen of afspraken te maken.

Onderzoekbureaus hebben de verwachting uitgesproken dat in 2018 en 2019, 50% van alle aankopen worden gedaan via de smartphone.
Het is zeker ook om die reden dat uw website mobiel vriendelijk moet zijn; een responsive website die gebruiksvriendelijk is voor alle mobiele apparaten.

De websites die To Be Noticed maakt zijn niet alleen modern, aantrekkelijk en professioneel maar wij zorgen er ook voor dat uw website responsive is.

Mobiel vriendelijke websites
To Be Noticed Heerhugowaard

Ook een wordpress website laten maken of onderhouden?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.